COM NEIX EL CCPC ?

El CCPC neix amb la voluntat de poder unificar totes les curses populars de canicròs a Catalunya.


Àlex Fernández i Domènec Peret, dos esportistes amants del canicròs es varen conèixer en un canicròs als voltants de l'any 2014 i des de llavors la seva amistat ha donat fruit a idees com el CCPC.


La il·lusió de donar quelcom més a aquest esport va fer-se realitat una tarda d'estiu. Tenien clar que volien crear un nou format per engrescar d'allò més a tots els amants d'aquest esport.


Domènec Peret va iniciar-se al canicròs amb el seu gos Dac (Brac de weimar) i al cap de 3 anys va adoptar una gossa a través de SOS Weimar, la Daina. Juntament han practicat diverses modalitats del múixing, des de canicròs, bikejöring i trineu dos gossos.


Àlex Fernández va iniciar-se al canicròs amb el seu gos Crom (Brac de weimar) i al cap de 3 anys vàren tenir la Lia, filla del Crom. Durant aquests anys ha practicat des de canicròs, bikejöring i scooter 1 gos.


La seva passió, gaudir d'una bona cursa amb els seus amics inseparables, va ser el punt de partida del CCPC, però havent-se celebrat la primera temporada del circuit ja es pot dir que aquest arriba molt més enllà: amb la implicació dels diversos organitzadors i patrocinadors de les curses repartides per tot el territori, i la de tots els esportistes que esperen amb ganes cada nou cap de setmana de canicròs, el CCPC ja és tota una comunitat.